April 13, 2011

Imperfection ; Major Factor of Jealousy

Satu anonymous text aku.

Unknown : Lulu ke ni?

Lulu : Ha sape ni

Unknown : Blog you boring lah sayang.

Lulu : Lol. Kau sape

Unknown : I one of your blog reader.

Lulu : Oh yeah? Thanks

Unknown : Sikit gila follower you kan? Haha kesian nya. Blog i dah 529
                 followers tau.

Lulu : Oh yeah? Kesah lak

Unknown : You ni, macam takde perasaan je? Tak malu ke follower blog
                 tak increase?

Lulu : Aku ade 4 benda nak ckp. Kau dengar kay babi sayang.
         1)Aku tak bagi fak kalau follower kau dah 1 zillion pun.
         2)Aku type apa aku rasa. Kalau boring pegi mampos.
         3)Ni blog baru aku. And btw, ini blog aku yg keempat. Sebab the
           previous blog, banyak O.K.U akal tiru tulisan aku. Bye.
         4)Aku tak kejar followers macam kau. Si bangga bodoh.


--Dia dapat number aku kat Yellow Book ke? Hm o.O

1 comment:

aii fiqa said...

manusia yg terang lagi bersuluh mempamerkan kebodohannya sendiri..