April 06, 2011

Sperm producer.

Siapa tak sayang adik-beradik? Ce cakap ce cakap! Memang abang aku banyak kelebihan nak di bandingkan dengan aku yang serupa zarah kat mata family. Brilliant, membanggakan, protokol kuat. Apa lagi? ; semua yang bagus kau campak kat dia. Ingat. Nobody's perfect. So do him.

- Dia malu ada parents kurang kekayaan. Dia malu ada siblings selekeh. Dia malu rumah kecil. Dia malu bapa kandung pandu Honda. Dia malu dengan semua kenyataan hidup dia. Dia... Aku benci kau abang. Sorry.

Aku memang tak pernah buat parents aku bangga. Aku nakal. Degil. I am a good girl gone bad. Yes I am. So what the hell fucka? Life aku. Aku tahu nak handle. Busuk busuk aku pun, aku tak malu ada keluarga macam ni. Bersyukur dengan apa kita ada. Nanti rumah last kau berteduh, kecil juga. Berdinding tanah lagi. Masa tu kau nak malu? Memang aku smackdown kepala kau. Sumpah.
Wa serious ni ; Lu gelak apa macha?

Again, aku benci kau abang.
Love, me.

2 comments:

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

hahaha. get lost to your brother lahh. kirim salam syukur dekat dia taw lulu :)

kidding * jgn marah eh

Lulu Zulkifli said...

Haha. Okay. Tak marah. Cool jeh xD