August 06, 2011

I don't give a fuck!

Ok. Sekarang ni aku mcm makin tk faham dengan manusia yg suka guna muka orang lain or lagi biasa orang panggil fakers. What the hell is going on in this world kalau semua orang berebut-rebut nak jadi fake? What so special about it. Can anybody lemme know?

Aku tk jumpa ah apa-apa faedah untuk korang jadi fake. Cuma aku sangat nak tahu ah apa rasanya berdiri atas muka orang lain? Dan cuba buat perkara-perkara bodoh konon-konon mcm memalukan si malang yg di-fake padahal you're just like sucking your own dick at public. Eh kemon laa. Its 2011. God creatures nowadays is more more beautiful. Pakai muka sendiri. Kepada si hati-hati bangkai,stop all your shitty boring dramas. There are loads things yg u ollss boleh buat and fill your wasty stinky time with good deeds. The world gonna end,tambah laa pahala. Sohai sangat pon tak boleh,kak.


Fuck up dohh semua ni. Bosan!
And aku sangat sangat tk perlu 'kawan' yg ikot berubah bila aku berubah and she'll nod for every time I nod because my shadows does that much better.




To all the people I've offended,Yeah fuck you too! For everytime I reminisce,Yo I miss my past. But I still don't give a fuck.

No comments: