April 02, 2011

Mans are burden.

Life aku memang sangat rumit sekarang. Aku rindu ibu. Ibu pergi Umrah 27hb Mac, hari ni baru 2hb April. Ada lagi seminggu time ibu nak balik. Allah, lamanya.

Keadaan hidup dengan papa and abang beza sangat. Lelaki ni pemalas tahu pemalas. Kau cakap lah beribu lemon kali dengan diorang suruh tolong kemas rumah even suruh angkat bantal sendiri letak atas katil pun malas. Memang aku tak tahu jin malas mana yang hidup dalam otak diorang. Parah rabak.

Dah. Now aku kena pergi uruskan laundry. Then uruskan makan.
See the leg ; Aku rajin sial :)

--Ibu belikan aku Jubah. Besar lah. Mesti bila aku pakai nampak macam jubah berjalan. Terima kasih ibu  

5 comments:

Intan Maisarah said...

ye sokong lelaki pemalas nauzubillah

Lulu Zulkifli said...

Haha :)

Muhd Fadil said...

D rajin tauuuuuu !!!!

aii fiqa said...

jubah berjalan ? auww comel !

Lulu Zulkifli said...

D ; Haha yekeee? o.O

Fiqa ; Hahaha. Takleh imagine doo! ><