April 01, 2011

Memang lah memang.

Memang lah memang hidup ni untuk aku tanggung kesalahan orang lain. Aku memang lahir untuk disalahkan even bukan salah aku pun. Memang kan? Memang aku lahir untuk di marah. Aku fucked up manusia perangai serupa serigala. Go baby go die. Bagi aku ; Kalau kau kencing diri and penting kan diri, bunuh diri kau, please?

Lain kali kalau dah tahu diri tuh salah, buat stail salah. Tak payah jual muka badak kau kat mata aku.
LU langsi LU mati.

-- Tengok, baru buat belog dah marah marah. Memang tak boleh watlek lah.

4 comments:

Muhd Fadil said...

datang jelajah blog baru Lulu !!

Lulu Zulkifli said...

Haha. Thanks sayang :)

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

saba okay dude. i always support u !!

Lulu Zulkifli said...

Hihi. I know <3